Home

cartell cadena humana-01

Què farem?

Una cadena humana que, simbolitzarà els cordons sanitaris que els Mallorquins feien per evitar l’arribada de vaixells que poguessin portar la pesta a l’illa. Ara el mal continua venint per la mar, i ho volem evitar creant una gran cadena humana al moll comercial de Palma per evitar-ho.

 Com i on?

A les 11.00h ens concentrarem al Parc de la Mar, davora de l’edifici d’aduanes, davant de la seu. En la concentració es procedirà a la lectura d’un manifest.

Des d’allà, a les 11.30h es distribuirà la cadena humana pel carrer del moll comercial, que és on arriben els vaixells carregats de fems a Mallorca.

Es desplegarà el lema de la campanya i posteriorment es disoldrà la cadena.

Avui, GOB i representants d’algunes de les entitats adherides a la campanya (Associació de Veïns de Bunyola, Associació de Veïns de Son Sardina, STEI-i, Jubilats per Mallorca, Amics de la Vall de Coanegra i  Frente cívico somos mayoría) hem presentat a la premsa el perquè, com i on i l’objectiu de la cadena humana del dissabte #26G.

Podeu veure tots els detalls de la roda de premsa aquí: http://www.gobmallorca.com/notes-informatives/residus/939-23112013-no-volem-ser-el-femer-deuropa-fa-una-crida-a-la-mobilitzacio-social-aquest-dissabte-contra-eurofems.html

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s